raspitati se
CNC mašina za indukcijsko kaljenje 1

CNC mašina za indukcijsko kaljenje

1. CNC indukcijska mašina za kaljenje sa servo motorima.
2. Može realizovati različite metode očvršćavanja.
3. Potpuno uvezeni kuglični vijak.
4. Sa patentiranim transformatorom za kaljenje.
5. Bočno sa linearnom vodilicom.
6. Sa CE, SGS sertifikatom.

Podijeli na:

detalji o proizvodu

Funkcije i primjene CNC indukcione mašine za kaljenje

  Naša dvostruka CNC mašina za indukcijsko kaljenje s vertikalnom strukturom s dvostrukim stanicama. Može odabrati pomicanje obratka ili metode pomicanja indukcijske zavojnice.

  Ova CNC mašina za kaljenje ima karakteristiku kontinuiranog kaljenja, istovremeno kaljenja, po komadima kontinuiranih funkcija istovremenog kaljenja.

  Usklađenost s digitalnim indukcijskim sustavom grijanja i humaniziranim kontrolnim sistemom, mobilna mašina za kaljenje vertikalnih obradaka sa dvije stanice može se primijeniti na proizvodnju pojedinačnih i serijskih dijelova, s razumnom strukturom, kompletnim funkcijama i praktičnim radom.

  Ova serija CNC mašina za kaljenje se uglavnom koristi za radilicu, bregasto vratilo, delove diskova malog prečnika, kaljenje kardanskog zgloba, otvrdnjavanje poslova termičke obrade.

Karakteristike performansi CNC indukcione mašine za kaljenje

● Radni komad se diže i spušta, transformator za indukciono očvršćivanje se pomera nazad i napred, svi usvajaju servo motorne pogone, kuglični vijak prenosi, položaj kretanja se može precizno kontrolisati.

● Sa radnim položajem 1 ili 2 stanice, dužina steznih dijelova može se električno podesiti.

● U zavisnosti od brzine kretanja radnog komada, promenite različite nivoe snage.

● CNC mašina za indukciono kaljenje Sa uređajem za praćenje radnog stanja indukcionog grejanja, može blagovremeno prikazati, snimiti i pohraniti tehničke parametre radnog procesa indukcione toplotne obrade.

● Sa CNC kontrolnim sistemom, može unositi tastaturu, čuvati program očvršćavanja, radni proces se može automatski kontrolisati.

● Jednostavan za podešavanje procesa očvršćavanja, jednostavan za rukovanje, imaju savršene funkcije samozaštite.

● Integrisani dizajn, dio indukcionog grijanja, CNC alatna mašina za kaljenje i dizajn rashladnog uređaja sa jednim tijelom.

● U skladu sa detaljima dijelova za otvrdnjavanje i tehničkim zahtjevima, odaberite odgovarajuću visokofrekventnu ili srednjefrekventnu mašinu za indukcijsko grijanje.

● Svi naši CNC sistemi mašina za indukciono očvršćivanje prihvataju medijum za očvršćivanje međunarodnog brenda.

Glavni tehnički podaci CNC mašine za indukciono kaljenje

  Gornja lista tehničkih podataka je samo opći podaci samo za vašu referencu, većina naših CNC alatnih strojeva za indukcijsko kaljenje je prilagođena. Stoga za tačan izbor modela, kontaktirajte nas za konačni izbor tehničke ponude.

Model /
podaci

KQSL350

KQSL550

KQSL850

KQSL1050

KQSL1250

Max. Dužina stezaljke (mm)

350

550

850

1050

1250

Max. Stvrdnjavajući dio (mm)

300

500

800

1000

1200

Prečnik zamaha dijela (mm)

400

400

400

400

400

Težina dijelova (kg)

30

30

50

200

200

Brzina rotacije (rpm)

20-150

20-150

20-150

20-150

20-150

Brzina kretanja dijelova/indukcijske zavojnice (mm/s)

0-80

0-80

0-80

0-80

0-80

Broj vretena

1/2

1/2

1/2

1/2

1/2

Udaljenost između dvije stanice

650

650

650

650

650

naše usluge

  CNC mašina za indukcijsko očvršćivanje je naš glavni prodajni proizvod jer joj je potrebna visoka preciznost prilikom projektovanja i izrade, također je potrebno puno iskustvo u tome. Stoga imamo profesionalni servisni tim koji to može učiniti, kako bismo osigurali da sve mašine koje radimo u potpunosti ispunjavaju zahtjeve naših kupaca za grijanjem.

  Prije prodaje ćemo napraviti neke tehničke prijedloge za naš korisnički izbor, revidirati i osigurati završni proces očvršćavanja i dizajnirati crteže.

  Nakon prodaje, pružit ćemo upute za instalaciju i obuku za korištenje procesa kako bismo osigurali da naše mašine mogu dobro služiti našim korisnicima.

Pošalji upit

greška:

Dobiti citat