O nama

raspitati se

Istorija razvoja naše kompanije

  Zhengzhou Ketchan Electronic Co., Ltd je profesionalni dobavljač eko lanca sistema za obradu indukcijskim grijanjem. Fokusirani smo na to da našim korisnicima pružimo cijeli projekt indukcijskog grijanja po principu ključ u ruke. Naša fabrika je opremljena kompletnim uređajima za detekciju testiranja i proizvodnim linijama visokog standarda.

  Od 2001. godine uvijek smo bili angažirani u tehnologiji indukcijskog grijanja i srodne opreme za istraživanje i primjenu, osvojili smo mnoga visokotehnološka priznanja na osnovu ovogodišnjeg iskustva u indukcijskom sistemu grijanja u industriji.

  Zhengzhou Ketchan Electronic je postala nacionalno visokotehnološko preduzeće kroz zajedničku reviziju Odeljenja za nauku i tehnologiju, finansijskog odeljenja i Nacionalnog poreskog biroa provincije Henan od 2008.

  Godine 2009., našoj kompaniji je odobreno osnivanje „Indukcijsko grijanje u provinciji Henan za napajanje i kontrolu sistema inženjering tehnologije za istraživanje i razvoj” i „Zhengzhou Enterprise Technology Center”.

  Zhengzhou Ketchan Electronic je razvio stotine proizvoda mašina za indukcijsko grijanje koji su široko rasprostranjeni i uživaju kako na domaćem tako i na međunarodnom tržištu od 2001. godine.

  U 2016. godini, kako bi se zadovoljile potrebe vrhunskih korisnika kako u zemlji tako i u inostranstvu. Proizveli smo mnogo veće performanse, veću preciznost i isplativije inteligentno IGBT indukcijsko napajanje za grijanje.

  Zhengzhou Ketchan Electronic Co., Ltd je oduvijek smatrao „Štedljivije energije“, „Pouzdanije“ kao smjer razvoja proizvoda za mašine za indukcijsko grijanje. Dovršavanje automatskih, inteligentnih i robotskih funkcija proizvoda, što dovodi do prve nacionalne tehnologije indukcijskog sistema grijanja. Svi naši proizvodi i tehnologije indukcijskih grijača mogu pružiti odličnu vrijednost za vas kroz pretprodaju, prodaju, prvoklasnu uslugu.

Zhengzhou Ketchan Electronic 1

Najava lansiranja novog logotipa

  Kako bismo se prilagodili novom strateškom smjeru razvoja naše kompanije, prilagodite se snažnom zamahu međunarodnog razvoja kompanije. Nakon proučavanja i glasanja od strane svih dioničara odbora direktora, novi logo na engleskom jeziku ZHENGZHOU KETCHAN ELECTRONIC CO., LTD je pokrenut od 20220-11-10: KETCHAN.

  KETCHAN se na engleskom izgovara kao “Keqian” u kineskom pinjinu. KETCHAN na kineskom znači imati tehnologiju i nastaviti učiti. A paleta boja se mijenja narandžasto kako bi simbolizirala područje toplinske obrade naše kompanije. Ubuduće će se paralelno koristiti stari i novi logotip, a logo na starim modelima će se postepeno mijenjati.

  KETCHAN kompanija će se i dalje fokusirati na istraživanje i proizvodnju tehnologije indukcionog grijanja i uređaja za primjenu i nastaviti pružati stabilnu, pouzdanu, štedljivu opremu za indukcijsko grijanje i kvalitetnu uslugu brzog odziva za nove i stare kupce širom svijeta.

NOVI LOGO

ZHENGZHOU KETCHAN ELECTRONIC Novi logotip

OLD LOGO

ZHENGZHOU KETCHAN ELECTRONIC stari logo

Zašto odabrati nas

snaga

 • Više od 20 godina iskustva u primjeni indukcijskih grijača u industriji, fokusirajući se na istraživanje tehnologije sistema indukcijskog grijanja, steklo je niz nacionalnih patenata.
 • Oslanjajući se na istraživačku snagu poznatih univerziteta, stalno nadograđujemo naše proizvode za napajanje indukcijskim grijanjem i nastojimo maksimizirati interese naših kupaca.
 • Uz nezavisni tim za istraživanje i razvoj tehnologije toplinske obrade, uspostavite profesionalnu laboratoriju za toplinsku obradu, može u potpunosti razumjeti potrebe korisnika, pomoći kupcima da pronađu najprikladnija tehnička rješenja za indukcijsko grijanje.

Kvalitet

 • U strogom skladu sa ISO9000 sistemom kontrole kvaliteta bezbednosti, od početne proizvodnje do konačnog prihvatanja, sve sa strogim ispitivanjem kvaliteta, i poseduje CE, SGS sertifikat za ispitivanje kvaliteta.

bezbjednost

 • Sve glavne komponente našeg sistema mašine za indukciono grejanje usvajaju svetski poznate brendove kako bi smanjili stopu kvarova opreme i stabilizovali rad mašine.
 • Višesmjerna samodijagnostika kvarova i sistem online obrade, više od 95% uobičajenih kvarova može se brzo riješiti, eliminirati moguće opasne događaje i osigurati opremu za indukcijsko grijanje i ličnu sigurnost.

efikasnost

 • Usvojite IGBT tehnologiju zaštite velike brzine i pretvaranje frekvencije mašine za indukcijsko grijanje je prilagodljivo
 • Prenos optičkim vlaknima, odbijajući elektromagnetne smetnje.
 • Sa DSP glavnim čipom, potpuna digitalna kontrola napajanja indukcionog grijanja, s velikom preciznošću.
 • Brzo pokretanje za 0.1s, visoka stopa uspješnosti pokretanja i poboljšana efikasnost proizvodnje.

ambijent

 • Potpuno zatvoren dizajn šasije, osigurava radnu okolinu bez zagađenja, bez buke, zvona, bez zračenja.
 • Ispunjava zahtjeve zaštite okoliša i zaštite od požara.

Cijena

 • Inteligentna oprema za indukcijsko grijanje uvelike poboljšava efikasnost proizvodnje, štedi energiju i električnu energiju i smanjuje troškove.
 • Skup opreme za indukcijsko grijanje može istovremeno zagrijati različite specifikacije radnog komada, kako bi se postigao višenamjenski stroj, smanjujući investicioni trošak.
 • Direktna prodaja proizvođača, isporuka opreme za indukcijsko grijanje od vrata do vrata, daju profit direktno kupcima, maksimiziraju koristi korisnika.

Zašto odabrati nas

  Zhengzhou Ketchan Electronic Co., Ltd je stekao ISO9000, CE, SGS, itd. sertifikat. Naši indukcijski grijači su izvezeni u SAD, Japan, Veliku Britaniju, Australiju, Tajland, Vijetnam, Brazil, Rusiju i druge zemlje i regije.

Zhengzhou Ketchan Electronic 4

naše usluge

Prije prodajnog servisa

 • Uspostavite korisničke dosijee, besplatno dokazujući konsultacije vezane za tehnologiju tretmana grijanja i smjernice za odabir indukcijskog grijača.
 • Jasno poznajte zagrijane dijelove kupca i tehničke zahtjeve, pronađite odgovarajuće rješenje za tretman indukcijskog grijanja za kupce.
 • Možemo poslati inženjere sa bogatim iskustvom u fabriku naših korisnika kako bi imali duboko poznavanje tehničkih podataka i zahtjeva kupaca i napravili odgovarajući tehnički prijedlog i ponudu za korisnike.

Usluga prilikom kupovine:

 • Tokom procesa proizvodnje, korisnici su pozvani u našu kompaniju da provjere proces proizvodnje i rezultate ispitivanja grijanja

 

Uslugu nakon prodaje

 • Pružamo tehničku podršku za sve naše mašine za indukcijsko grijanje, instalaciju i puštanje u rad.
 • Redovno ćemo pratiti klijente i osigurati poboljšanje procesa toplinske obrade.
 • Garantni period je 1 godina, nakon toga ćemo kontinuirano pružati povoljnu podršku za dodatnu opremu.
Zhengzhou Ketchan Electronic 3

Paket i dostava

 1. Indukcijski grijači su pakirani sa visokokvalitetnim kućištima od šperploče, kako bi se izbjegla oštećenja tokom dugog perioda transporta.
 2. Veliki projekti indukcijskog grijanja po principu ključ u ruke pakirani su plastičnom tkaninom, koja može izbjeći abraziju tokom perioda transporta.
 3. Za veću zapreminu koja je pogodna za transport kontejnera, utovar ćemo kontejnerima.
 4. Domaća luka polaska je Tianjin, Qingdao, Šangaj, itd.
Zhengzhou Ketchan Electronic 2
greška:

Dobiti citat